Blizankinje Su Rođene Sa Različitom Bojom Kože

16. januara 1997. blizankinje Lucy i Maria Aylmer rođene su s dva različita tona kože.
Kad porodica očekuju blizanke, često pretpostavljaju da će izaći iz raznih pogleda, ali to nije slučaj s dvojajčanim blizancima. Za razliku od identičnih blizanaca, ovi blizanci nasljeđuju različite gene od svakog od njihovih roditelja. To znači da kada birački parovi imaju bratske blizanke, postoji niz različitih osobina, uključujući kožu koja može stvoriti jedinstvene fizičke pojave svoje djece.
Donna, koja je pola Jamajčanka, i Vince Aylmer, bijelac, imaju blizanke s različitim tonovima kože i tipovima kose. Donna je rekla Inside Editionu 2015. da je bila u šoku kada je saznala da će imati blizance. No, bilo je to kad su se njena djeca rodila da je dvostruko uzela nakon što je shvatila da je rodila dvije bebe s različitim kožnim oblicima. Rođene u Gloucesteru u Engleskoj, sestre blizanke Lucy i Maria nisu ništa slično.
Kad su Lucy i Maria bili mlađi, njihova majka bi ih jednako odijevala jer su bili blizanci. No, kako su dvije djevojčice stekle i shvatile da izgledaju drugačije, počele su tražiti drugačije odjevenje: “Kad smo napunili oko sedam godina, rekao sam svojoj mami:” Ne želim više nositi iste stvari kao i Marija, gledamo ništa slično “, izjavila je Lucy za ITV 2015. godine. Lucy kaže da još uvijek imaju vrlo različite interese i stilove danas.
Osim njihovih različitih interesa i stilova, Maria kaže da imaju posve različite osobine: “Kad smo bili mali, Lucy je uvijek bila stidljiva, uvijek sam bila glasna. I dok smo starije, bila je sigurnija, ali još uvijek je stidljiva. “
Sada djevojke imaju 21 godinu i prihvaćaju njihove razlike. Maria je ove godine prenosila slatku fotografiju njih dvoje za svoj 21. rođendan na svojim društvenim medijima. Lucy je podijelila sličnu ažuriranu fotografiju na svom Instagramu i poželjela sretan rođendan.
Izvor slika: smmirk.com

Comments

Popular Posts